Mediatraining

Hoe is het om zelf voor de camera te staan? En hoe blijf ik bij mijn eigen verhaal in een gesprek met een journalist, terwijl die een heel andere richting op wil? Hoe kom ik over op televisie? Praat ik niet te snel? Hoe bereid ik me voor op een interview? Het zijn allemaal vragen waarop een antwoord komt als u een mediatraining volgt bij paapstvandam. Wij helpen u mediabewust uw eigen verhaal te vertellen voor de camera of radiomicrofoon.

Eigen verhaal

Met meer dan tien jaar ervaring in het gericht trainen voor een optreden in de media weten wij wat belangrijk is en wat niet. De persoonlijke kwaliteiten van de trainee zijn daarbij uitgangspunt en trucjes zijn uit den boze. Het eigen verhaal staat voorop als u contact heeft met de media, maar dat eigen verhaal dient wel goed te worden voorbereid. Een gerichte mediatraining is daarbij essentieel.

Presteren = trainen

Wie wil presteren op een sportveld, moet regelmatig trainen. Wie wil of moet presteren voor de camera of radiomicrofoon en dat moment optimaal wil benutten, kan eigenlijk evenmin zonder training. Neem contact op met de trainers van paapstvandam. Harry van Dam en Marcel Paapst beantwoorden graag uw vragen!

Heeft u ook een mediatraining nodig? Neem contact met ons op! Wij reageren snel.